Press

Home »  Mediji »  Press

Dragi novinari,
u ovom dijelu možete pronaći informacije i preuzeti materijale koji se mogu koristiti od strane medija za izvještavanje sa događaja.

Voditeljica press službe:

Ana Pisak
E- mail: press@downhillbuzet.net
Mob: + 385 91 582 33 44

Radno vrijeme press službe:
petak, 08. svibnja od 18.00 do 20.00 sati
subota, 09. svibnja od 8.00 do 19.00 sati
nedjelja, 10. svibnja od 8.00 do 19.00 sati

Lokacija: prostor tvornice „Cimos“

Novinarske akreditacije

Downhill utrku “DH Buzet” iz godine u godinu pohodi sve veći broj akreditiranih novinara. Prijaviti se možete slanjem kontakt podataka i kontakata redakcije na navedeni e-mail gore ili putem obrasca nešto niže. Prijave traju do 02. svibnja 2015. godine. OBAVIJEST gdje i kako podignuti akreditaciju dobit će sve akreditirane osobe, i to najkasnije 05. svibnja 2015. godine na mail upisan u press prijavnici. Lista akreditiranih osoba izlazi 07. svibnja 2015. godine.

Promotivni materijali

Linkovi u nastavku pružaju vam slike visoke razlučivosti za preuzimanje. Sve fotografije su besplatne. Molimo vas da poštujete upute autorskih prava. Svako objavljivanje slika ili fotografija skinutih s ove web stranice moraju sadržavati odgovarajuća autorska prava bez iznimke (npr. © Hrvoje Horvat). Ako vam je potrebno više slika ili neke ekskluzivne slike, nemojte se ustručavati kontaktirate nas na info@downhillbuzet.net.

Preuzimanjem promotivnog materijala s ove stranice suglasni ste da ćete ga koristiti samo u svrhu izvještavanja. Također ste suglasni da nećete koristiti bilo koji sadržaj s ove web stranice u komercijalne ili druge svrhe bez da nas kontaktirate.
Pošaljite nam poruku putem slijedećeg obrasca.

PRESS GRUPA *

IME *

PREZIME *

E-MAIL *

TELEFON *

ZEMLJA*

PORUKA

PREPIŠITE OZNAKE
captcha

LOGO DOWNLOAD:

(klik za download .png, .jpeg, .pdf)

header_dh_buzet_logo